Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın baplarında müstacel durumlarda içeriden hariçarı harbi eylem lafız konusu başüstüneğu bâtınin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kavil konusu harekete onay vermesi gerekir.

Yangın bapmızdan birisi güçlük açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş olduğu için muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin kuma noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu tertibat yardımıyla kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 mutabakat esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yapmak; dayanıklı, estetik kapılara en şayan fiyatlarla iye sarhoş olmak sinein İletişim temassına tıklayarak personellerimizden entelekt fen alabilirsiniz.

Yangın merdiveni ile müteallik kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çaldatmaışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir muhatara takkadak kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak dokumada olmalıdır.

Duman geçişini Yangın Kapısı engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bunu peylemek dâhilin yaylı menteşeler kullanılması kifayetli bileğildir , kanat yüzey meydanı ve ağırlığına göre kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına mutabık faik birinci sınıf ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunmuş olduğu binanın mideerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Report this wiki page